Page 3 - Menù - Ristorante Pizzeria
P. 3
Primi Piatti
First course - Erster Gang
Strangolapreti della Rendena
al burro e grana trentino € 8,00
“Strangolapreti” - Trentino spinach dumplings
in a butter and parmesan sauce
Spinatnockerln in Parmesan - Butter Sosse
Strangolapreti della Rendena
in salsa al gorgonzola € 8,00
“Strangolapreti” - Trentino spinach dumplings
in a Gorgonzola sauce (blue cheese)
Spinatnockerln in Gorgonzola Sosse
Spaghetti “All’Antica Segheria” € 9,00
(sugo con salamella, funghi e peperoni)
Spaghetti “Antica Segheria” – sauce with sausage,
mushrooms and sweet peppers
Spaghetti nach Art des Hauses
Mit Bratwürststucke, Pilzen und Paprikaschoten
Pennette all’arrabbiata € 8,00
Pennette - pasta in a spicy hot tomato sauce
Nudeln (pennette) mit pikanter Sosse
Risotto ai funghi € 9,00
Risotto with mushrooms
Risotto mit Pilzen
Canederli in brodo € 8,00
Signature Tyrolian dumplings in broth
Speckknödel in klarer Brühe
Canederli tirolesi
al ragout di carne e funghi € 9,00
Signature Tyrolian dumplings with meat ragout and mushrooms
Speckknödel mit Fleischsauce und Pilzen
Minestra d’orzo alla trentina € 8,00
Barley soup
Graupen Suppe
Tagliatelle ai porcini € 9,00
Tagliatelle with wild mushrooms sauce
Bandnudeln mit Steinpilzsauce
L’uomo
è ciò che mangia
Coperto
€ 1,60 / 2,00 (Ludwig Feuerbach)